Ondersteuning hardware en software

Het begint allemaal bij de juiste computer, het juiste netwerk, een toetsenbord waarop we de juiste toetsen blind kunnen vinden en een muis die de aanwijzer vloeiend over het beeldscherm laat lopen. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar u moet er bij stilstaan dat een goede bedrijfsvoering staat of valt met de keuzes die u maakt.

Hardware

De hardware die u kiest moet uw organisatie op een passende wijze kunnen dienen. Dat spreekt voor zich. Het is echter van groot belang dat u aan de toekomst denkt op het moment dat u een keuze maakt over de manier waarop u uw bedrijf wilt inrichten. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van een eigen server, of gaat u werken in de cloud. Allemaal zaken die de nodige aandacht verdienen. Wilt u ook thuis kunnen werken en misschien ook onderweg?

Software

Naast de hardware moet natuurlijk ook de software op orde zijn. Welke programmatuur gebruikt u, en hoeveel licenties heeft u nodig. Welk administratiepakket gaat u voor uw boekhouding gebruiken, of gaat u de boekhouding uitbesteden. Wie moet welke programma’s kunnen openen en welke data moet er dan beschikbaar zijn. Op welke manier maakt u backup’s?

Regelingen

Wij kunnen u helpen, bijvoorbeeld met de aanschaf van uw hardware, of uw software. Zoals gezegd hebben wij een uitgebreid netwerk van professionals, ook in de automatiseringsbranche. Daarnaast kunnen wij de meeste administratieve software middels een regeling goedkoper aan u aanbieden. Wilt u hierover meer weten, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier.