Medewerkers

Raymond Bijlholt  Raymond Bijlholt

Ondernemer sinds 28 maart 2011. Daarvoor enige tijd mogen dromen om mijn eigen bedrijf te beginnen. Als hulpkracht begonnen bij Super de Boer, daarna 8 jaar als administrateur werkzaam geweest bij een internationaal georiënteerde onderneming in Groningen. Daar miste ik vooral het klantcontact. Dus ben ik gaan solliciteren en zo aan het werk gegaan als relatiebeheerder op een accountantskantoor.

Ik woon samen met mijn vriendin Margriet in het mooie, rustige Eenrum op het Groninger platteland, maar ben geboren in Delfzijl. Samen hebben wij een dochter van 10, Elise en een zoon van 3 jaar, Luuk.

Daarnaast zet ik mij nog in voor de voetbalvereniging in ons dorp en voor een culturele stichting.

Wia Blink

Wia Blink 

Wia is een zeer prettig persoon om mee te communiceren, en dat moet ook wel als je directiesecretaresse bent. Ze geeft mensen het gevoel ze te willen helpen, te ontzorgen. Al bijna 10 jaar actief binnen de accountancy, dus weet Wia ook nog eens waar ze over praat. Momenteel volgt Wia opleidingen loonadministratie.

Wia is getrouwd en heeft een dochter. In haar schaarse privé-tijd is Wia nog penningmeester & houdt ze van tuinieren, klussen, knutselen en op reis gaan.

 

Bas Hamminga

Bas is de jongste telg binnen ons team, maar dat zegt helemaal niets over zijn kwaliteiten. Bas volgt de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Leeuwarden, bakt de pannekoeken bruin op het Pannenkoekschip in Groningen, en is per 1 oktober ook bij ons in dienst getreden. Hij is accuraat en plezierig in de omgang. Bas gaat voor onze klanten de administraties verwerken, en hij gaat zich buigen over automatiseringsoplossingen. Bas houdt van voetbal en uitgaan.